Forum Technologia Żywności Strona Główna Technologia Żywności
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka Szczecin 2005-2009
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

kolokwium 2-pytania

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Technologia Żywności Strona Główna -> Ogólna technologia żywności
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zajac



Dołączył: 18 Cze 2007
Posty: 277
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 5 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Sz-n Kasia Zając

PostWysłany: Pon 13:45, 10 Gru 2007    Temat postu: kolokwium 2-pytania

pyt od dr Tokarczyka, z gr.3b
1. matody otrzymywania barwników
2. Omowic syntetyczne substancej aromatyczne
3. Jak żeluja alginiany
4. co to jets tostowanie
5. co to sa hemoglutyniny
6. zakres i optimum ph dla kwasu sorbowego, benzoesowego, p-hydroksycostam i dwutlenu siarki

amen:P


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Technologia Żywności Strona Główna -> Ogólna technologia żywności Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin