Forum Technologia Żywności Strona Główna Technologia Żywności
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka Szczecin 2005-2009
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

opłaty i rekrutacja

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Technologia Żywności Strona Główna -> Uwagi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
skiba



Dołączył: 03 Kwi 2007
Posty: 13
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 18:33, 27 Sty 2009    Temat postu: opłaty i rekrutacja

Tak wiec byłam dziś w dziekanacie i mam takie informacje na temat wszelkich opłat i terminów wpłat.
1. opłaty za dyplom inżynierski wszyscy muszą zrobić do 3 lutego- nie później bo chodzi oto, że pieniądze muszą być zaksięgowane zanim przystąpimy do egzaminu.
2. do 4- 5 lutego każdy musi się zjawić u pani Tokarczyk ze zdjęciami, indeksem (ale w sumie nie wiem co z tymi indeksami ,bo nie wiem czy każdy już będzie miał wpisy, ale lepiej się tam pojawić ), dowodem wpłaty za dyplom
3. opłata rekrutacyjna do 6 lutego. Zdjęcia trzeba będzie dostarczyć prawdopodobnie do 10 lutego.
5. jeszcze nie wiadomo jak będzie wyglądało składanie podań rekrutacyjnych, więc trzeba sprawdzać na stronie internetowej jutro albo pojutrze czy podanie będzie w wersji elektronicznej poprzez zalogowanie się, czy w tradycyjny sposób ręcznie ( tak jak na pierwszym roku gdy próbowaliśmy się tu dostać Very Happy )
6. dodatkowo p. Tokarczyk sprawdza nasze teczki ( z dokumentami) tzn. ich kompletność i w momencie kiedy byłam u niej była na literce J i z tego co mi podała to:
*osoby które muszą dodatkowo przynieść zdjęcie małe (do dokumentów) z powodu barku w teczce to:
Bodnar, Bonczek, Cierebiej
*Bysiak- brak potwierdzenia odbioru legitymacji Smile
*Czyżo- brak ślubowania
*Hałasa, Jaskólski- brak wpisów w kartach egzaminacyjnych
To wszystko co chciałam przekazać nic więcej nie wiem, więc w razie jakichkolwiek pytań od razu radze kierować się bezpośrednio na Królewicza Smile


Post został pochwalony 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
anka



Dołączył: 08 Maj 2007
Posty: 126
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 18:47, 27 Sty 2009    Temat postu:

skiba Ty to masz pamiec;)

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
magdeczka



Dołączył: 19 Mar 2007
Posty: 93
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Wto 22:44, 27 Sty 2009    Temat postu:

Dzieki za informacje! Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Technologia Żywności Strona Główna -> Uwagi Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin