Forum Technologia Żywności Strona Główna Technologia Żywności
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka Szczecin 2005-2009
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Rośliny

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Technologia Żywności Strona Główna -> Technologia roślinna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kinia



Dołączył: 05 Gru 2007
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 14:06, 22 Sty 2008    Temat postu: Rośliny

pytanko jedno-ktos pamieta pytania z drugiego kołą z roślin??????????

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
lord_laturb



Dołączył: 30 Maj 2007
Posty: 158
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: sz-n

PostWysłany: Wto 15:31, 22 Sty 2008    Temat postu:

technologia produkcji dzemu
podzial kompotow i czym sa?
po co dodajemy sol kuchenna w porcesie kiszenia?
proces technologiczny kiszenia kapusty
co to sa mrozonki i ich podzial?
w jakim celu odpowietrzamy kompoty?

to pyt z wczorajszej poprawki;p


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kinia



Dołączył: 05 Gru 2007
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 18:12, 22 Sty 2008    Temat postu:

dziękowaćSmile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Technologia Żywności Strona Główna -> Technologia roślinna Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin