Forum Technologia Żywności Strona Główna Technologia Żywności
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka Szczecin 2005-2009
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Druga poprawa egzaminu.

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Technologia Żywności Strona Główna -> Surowce rzeźne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PC



Dołączył: 11 Kwi 2007
Posty: 93
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Police

PostWysłany: Pią 20:17, 15 Lut 2008    Temat postu: Druga poprawa egzaminu.

Trzeba ustalić na kiedy chcemy umówić się z dr Sobaczak na drugą poprawę egzaminu. Pojadę z tym w poniedziałek bo wtedy prowadzący dostanie swój plan zajęć.
Propozycja piątku upadnie. ponieważ wtedy jest ogólna i powtarzający załapią sie na biochemię więc nie ma co sie wcinać. 25 w poniedziałek wpadną prawdopodobnie rośliny więc chcę umówimć się na 29(piątek).
Proszę zainteresowanych o wypowiedź, żeby potem nie było jakiś problemów.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lonia



Dołączył: 31 Maj 2007
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 12:45, 16 Lut 2008    Temat postu:

no piatek 29 moze byc i to chyba najlepsza opcja, bo w tygodniu to ciezko ustalic jakis termin z naszym planem zajec.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
asiaDz



Dołączył: 01 Maj 2007
Posty: 21
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Sob 18:44, 16 Lut 2008    Temat postu:

ja-jeszce-nie-pisalam-tez-jestem-za-piatkiem:)

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
PC



Dołączył: 11 Kwi 2007
Posty: 93
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Police

PostWysłany: Pon 23:42, 18 Lut 2008    Temat postu:

Ustalone:
Piątek 29-02 na KK w sali od ćwiczeń.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lonia



Dołączył: 31 Maj 2007
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 8:40, 19 Lut 2008    Temat postu:

a na ktora??

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
PC



Dołączył: 11 Kwi 2007
Posty: 93
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Police

PostWysłany: Wto 12:34, 19 Lut 2008    Temat postu:

sory, 8:00

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Technologia Żywności Strona Główna -> Surowce rzeźne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin