Forum Technologia Żywności Strona Główna Technologia Żywności
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka Szczecin 2005-2009
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

pyt. z wejsciowki o wirowkach i obrobce cieplej

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Technologia Żywności Strona Główna -> Mleczarstwo
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
iwona



Dołączył: 19 Mar 2007
Posty: 96
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Choszczno/ Szczecin

PostWysłany: Śro 0:05, 25 Kwi 2007    Temat postu: pyt. z wejsciowki o wirowkach i obrobce cieplej

Zespol F, zestaw II
1. Warianty fosfatestow
2. Typ hermetyczny wirowek opisac
3. Jak wpływa obrobka cieplna na przebieg reakcji Maillarda


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gość






PostWysłany: Śro 8:57, 25 Kwi 2007    Temat postu: wejściówka mleczarstwo

Zespól A, zestaw III
1. Układ buforowy
2. Graniczne wartości kuleczek tłuszczowych
3. Wpływ obróbki cieplnej na micele kazeinowe
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Technologia Żywności Strona Główna -> Mleczarstwo Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin