Forum Technologia Żywności Strona Główna Technologia Żywności
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka Szczecin 2005-2009
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Wyniki egzaminu, wariant B

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Technologia Żywności Strona Główna -> Mikrobiology
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
iwona



Dołączył: 19 Mar 2007
Posty: 96
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Choszczno/ Szczecin

PostWysłany: Pon 12:58, 14 Maj 2007    Temat postu: Wyniki egzaminu, wariant B

2,0 otrzymaly osoby:
Bocian, Grzelak, Hałasa, Hawańczak, Jędrol, Kawa, Kosińska, Szymańska

3,0 otrzymaly osoby:
Architekt, Baczyńska, Czarnas, Czyżo, Daduń, Dobrowolska, Drost, Dziennik Gaczkowska, Jurewicz, Konecka, Pieńkowski, Rugowska, Ryndak, Schwirtz, Skibiniewska, Skoczylas, Stefaniak, Szubert, Szymanowska

3,5 otrzymaly osoby:
Golus, Kaca, Kużel, Mysiara, Nowak,

4,0 otrzymaly osoby:
Michalska, Sacharczuk, Włodarczyk


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
iwona



Dołączył: 19 Mar 2007
Posty: 96
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Choszczno/ Szczecin

PostWysłany: Pon 13:00, 14 Maj 2007    Temat postu: dotyczy poprawki

Osoby, ktore otrzymaly 2,0 maja sie zglaszac dwojkami, trojkami lub ewentualnie czworkami na zaliczenie ustne. Terminy zaliczen dowolne.

Życze powodzenia Smile


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
PC



Dołączył: 11 Kwi 2007
Posty: 93
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Police

PostWysłany: Pią 21:50, 08 Cze 2007    Temat postu: Re: Wyniki egzaminu, wariant B

iwona napisał:
2,0 otrzymaly osoby:
Bocian, Grzelak, Hałasa, Hawańczak, Jędrol, Kawa, Kosińska, Szymańska


Całe życie pod kreską Evil or Very Mad


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Technologia Żywności Strona Główna -> Mikrobiology Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin