Technologia Żywności
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka Szczecin 2005-2009
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
Ogólna technologia żywności
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak
Forum Technologia Żywności Strona Główna
->
Ogólna technologia żywności
Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane
Tematy
Odpowiedzi
Autor
Wyświetleń
Ostatni Post
Indexy - będą na Kazimierza
12
PC
1146
Pon 21:59, 18 Lut 2008
Thomas
poprawa nr 1 z ogolnej
4
martah234
732
Pią 17:55, 15 Lut 2008
martah234
WYNIKI Z EGZAMINU Z OGÓLNEJ
16
karol_szymanowski
1206
Czw 8:37, 14 Lut 2008
martah234
EGZAMIN z ogólnej
[
Idź do strony:
1
,
2
]
43
petite_flea
3186
Czw 17:54, 07 Lut 2008
lord_laturb
Wykłady
1
Marta
1530
Sob 12:18, 02 Lut 2008
aniaania
kolokwium 2-pytania
0
zajac
1185
Pon 13:45, 10 Gru 2007
zajac
Pierwsze koło
8
arti
1119
Sob 13:43, 10 Lis 2007
arti
Wyświetl tematy z ostatnich:
Wszystkie Tematy
1 Dzień
7 Dni
2 Tygodnie
1 Miesiąc
3 Miesiące
6 Miesięcy
1 Rok
Forum Technologia Żywności Strona Główna
->
Ogólna technologia żywności
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona
1
z
1
Skocz do:
Wybierz forum
Mgr
----------------
Surowce pomocnicze i dodatki do żywnosci
Podstawy biotechnologii żywności
Polityka wyżywienia ludności
Konwersatorium z jęz. ang
Seminarium dyplomowe
Moduły
Ogólne
----------------
Awanse
Free time
Uwagi
IV rok semestr 2
----------------
Choroby odzwierzęce
Enzymologia
Systemy zarządzania jakością
Informatyka stosowana
Statystyka stosowana
Wsp. trendy w biotechnologii żywności
Wsp. trendy w tech. żywności poch. zw.
Wsp. trendy w toksykologii żywności
Wsp. trendy w dietetyce
Wsp. trendy w tech.prod. rośl
Wsp. trendy w anal. i ocen.jak.żyw
Wsp.działy w toks.żyw
Patofizjologia w żywieniu człowieka
Fizjologia człowieka
IV rok semestr 1
----------------
Technologia produktów spożywczych fermentowanych
Technologia produktów ubocznych
Technologia produktów zbożowych
Kalkulacja i rozliczanie produkcji
Podstawy żywienia człowieka
Tech. projektowanie zakładów przemysłu spoż.
Ekonomika i zarządzanie
Marketing
Wykłady monograficzne
III rok semestr 2
----------------
Technologia mięsa
Fizjologia żywienia człowieka
Technologia gastronomiczna
Technologia rybna
W-F
Przetwórstwo mięsa drobiowego
Surowce rybne
Połowinki!!!
III rok semestr 1
----------------
Chłodnictwo
Technologia roślinna
Ogólna technologia żywności
Surowce rzeźne
Języki
Forum II roku
II rok semestr 2
----------------
Połączenie forum TŻ rok I i II?!
Analiza i ocena jakości
Mleczarstwo
Mikrobiology
Maszyny
Biotechnologia
Języki
Nowe posty
Brak nowych postów
Ogłoszenie
Nowe posty [Popularny]
Brak nowych postów [Popularny]
Przyklejony
Nowe posty [Zablokowany]
Brak nowych postów [Zablokowany]
Nie możesz
pisać nowych tematów
Nie możesz
odpowiadać w tematach
Nie możesz
zmieniać swoich postów
Nie możesz
usuwać swoich postów
Nie możesz
głosować w ankietach
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin